Жертва на пластичен хирург се самоуби в Холивуд

  • 27 януари 2014 10:39

  • 3539
  • 1
Жертва на пластичен хирург се самоуби в Холивуд
©

Жена се съблече гола и скочи от 15-ия етаж часове след като й направи лифтинг един от най-известните пластични хирурзи в Холивуд, предаде в. "Сънди мирър".

Трагедията се случи в луксозния квартал Бевърли Хилс пред очите на стотици минувачи. Жената - блондинка на 53 г., която още не е назована, излязла на покрива и седнала на козирката, пише "Телеграф".

В продължение на няколко часа полицаи и пожарникари се опитали да я убедят да слезе, но в края на краищата нещастницата скочила и починала от нараняванията си.

Според в. "Холивуд рипортър" тя посещавала клиниката на "хирурга на звездите" д-р Брайън Новак, който се грижел за "вечната младост" на Деми Мур и други знаменитости.

 

Източници от клиниката съобщили, че жената пренощувала там, след като й направили операцията на лицето. На следващата сутрин тя много се развълнувала, разкъсала пеньоара си и излязла на покрива.

На мястото, където падна жертвата на пластичната хирургия, хората оставят цветя и свещи в нейна памет.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3539 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
toi

2014.01.29 | 20:10

1
Страшно заглавие! И как решихте че е `жертва` на пластичния хирург?! Аз мисля че е жертва на духовната си простота и лабилна психика.Явно поредната жалка овца не е могла да приеме хода на времето и промените на възрастта. На 53 няма как да изглеждаш като 25 годишно момиче!

Добави коментар

Водещи новини