Осъдиха охранителите на Жизел за стрелба по фотографи

  • 18 ноември 2013 15:20

  • 1652
  • 0
Осъдиха охранителите на Жизел за стрелба по фотографи
©

Двама от бодигардовете на Жизел Бюндхен бяха осъдени на 5 години затвор, след като стана ясно, че са стреляли по фотографи по време на сватбата на супермодела през 2009 г.

Освен това охранителите Мигел Солис и Александър Ривас ще трябва да изплатят обезщетение в размер на 10 000 долара на жертвите си. Според свидетелските показания на потърпевшите фотографи, бодигардовете поискали от тях да им предадат картите памет на фотоапаратите си, след като ги спипали да правят снимки от далечно разстояние на сватбата на двойката в Коста Рика. След като фотографите избягали от мястото, Солис и Ривас открили огън.

Фотографът Роландо Авилес заяви, че един от куршумите за малко не го достигнал. "Куршумът мина между нас, пропускайки главите ни. Ако беше изстрелян малко по-наляво или по-надясно, щеше да убие един от нас. Можех да загубя живота си заради продажбата на няколко снимки, които Жизел не искала да се публикуват", заяви Авилес в съда.

Манекенката съобщи, че не знаела нищо за инцидента, а Брейди първоначално опроверга твърденията на фотографите. "Открихме двама души в имението ни и им казахме да си вървят. Нашите охранители дори нямаха оръжие", посочи той.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1652 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини