Бивш военен коли бременна в деветия месец жена пред погледа на съпруга й

  • 04 ноември 2013 07:03

  • 15831
  • 6
Бивш военен коли бременна в деветия месец жена пред погледа на съпруга й
©

Редник Дъстин Пеле Пул от армията на САЩ, служещ в страна от Югозападна Азия, е говорил в чата FaceTime със съпругата си Рейчъл, бременна в деветия месец, когато в дома им нахлул бандит и я нападнал.

Престъплението е било извършено в американския град Ел Пасо, съобщава Daily News. Престъпникът пребил 31-годишната жена буквално пред очите на мъжа й, който не е могъл с абсолютно нищо да помогне на майката на нероденото си дете. Нападателят дори извадил нож и започнал да я ръга. Цялата в кръв, Рейчъл успява да извика името на нападателя: 19-годишният Кори Бернард Мос, който служил във военната база Форт Блис.

Джъстин Пул веднага публикувал в социалната мрежа Фейсбук съобщение, в което призовал всички прочели поста да позвънят в полицията и престъпникът да бъде заловен. Малко след нападението Мос е задържан, след което пуснат на свобода срещу гаранция в размер от 60 000 долара. Той е заплашен от обвинение в опит за убийство.

Рейчъл Пул е хоспитализирана в критично състояние, но с помощта на лекарите успява да роди момиченце. То ще се казва Изабела. Малката Иззи, чиято майка се намирала под въздействието на различни силно действащи препарати, се ражда с редица заболявания. Тя ще остане в болницата докато оздравее.

В момента полицията в Ел Пасо разследва причините и обстоятелствата около нападението. Изяснено е, че Мос дължи на Пул крупна сума пари за ремонт на автомобил на семейството, който той ползвал и блъснал. Мос дошъл в къщата на Рейчъл късно вечерта, за да обсъди размерите на дълга. Разбирайки, че жената не е вкъщи той разбил задната врата и влязъл вътре.

Малко след това Рейчъл се върнала у дома и седнала пред компютъра, за да поговори с мъжа си. В същото време бандитът изскочил от скривалището си и се нахвърлил върху нея с нож.

По информация на телевизионния канал Ейч Ел Ен, във връзка със събитията Джъстин Пул се е върнал у дома.

Последвайте канала на

Novini.bg
15831 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.11.08 | 13:27

6
a viarno chervenata mechta e po velika Mercedes ancug lanec buhalka i chalga ubiistva droga prostitucia cigania do shia veche i marokanci aljirci a kvo stana ami to za prestupnosta granici niama tia e navsiakude po sveta e ednakva v Rusia Amerika Bulgaria Kitai Surbia Rumunia..............................

2013.11.05 | 23:32

5
Американска "мечта"

2013.11.05 | 18:32

2
Да ти пикам на мечтата
Живко

2013.11.05 | 18:32

1
това ли е американската мечта? Не беше ли Жилище, автомобил и добра работа?

2013.11.05 | 23:32

4
Винаги съм казвал, че американците са "болни мозъци". Най- много идиоти има именно в тази държава.
....

2013.11.05 | 22:03

3
поредната измислица

Добави коментар

Водещи новини