Ку Клукс Клан тръгва на поход срещу Барак Обама

  • 02 октомври 2013 07:50

  • 2140
  • 0
Ку Клукс Клан тръгва на поход срещу Барак Обама
©

Членове на Ку-клукс-клан в Гетисбърг, Пенсилвания, скочиха на протест срещу американския президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият. Расистката организация с черно минало е получила разрешение за провеждането на акцията от местните власти. Събитието е планирано за тази събота.

Съгласие за провеждането е издадено от управата на Националния военен парк Гетисбърг, като аргумент е конституционното право на американските граждани, в това число и членовете на ККК, за свобода на словото и събранията.“Ще протестираме срещу Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, заел президентския пост в нарушение на конституцията и основен виновник за хаоса в страната”, заяви един от организаторите на мероприятието Ричард Престън. Той допълни, че Обама така и не е успял да докаже, че е роден в САЩ и че има законното право да бъде президент. От ККК искат затваряне на границите и спиране на потока от нелегални имигранти. Престън коментира, че САЩ трябва да престанат да играят ролята на световен жандарм, тъй като са неспособни да въведат порядък в собствения си двор.

Протестите на расистите срещу Обама идват в критичен момент, когато американските институции са блокирани от липсата на финансиране заради негласуване на бюджета. Държавният апарат в САЩ спира работа за първи път от 17 години, след като в Конгреса има сериозни разделения заради здравния закон на президента Обама

Последвайте канала на

Novini.bg
2140 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини