Заподозряха арабин за взривовете в Бостън

  • 16 април 2013 06:27

  • 1768
  • 1
Заподозряха арабин за взривовете в Бостън
©

Има заподозрян за експлозиите на лекоатлетическия маратон в Бостън, той е ранен от взривовете и в момента е в болница, съобщи CNN. Мъжът е под полицейска охрана. Той е пристигнал от Саудитска Арабия, предаде "Ню Йорк пост". мента няма задържани във връзка с експлозиите в Бостън. Това съобщи директорът на местната полиция Ед Дейвис.

Полицията в Бостън издирва бягащ човек със спортна раница, разпознат на камерите за видеонаблюдение, предава "Бостън ком". Бройката на пострадалите скочи до 107 души, 6 са в критично състояние. По неофициална информация на "Ню Йорк Таймс" жертвите са 12, CNN обаче продължава да твърди, че те са 2. Сред тях е 8-годишно дете.

Властите вече работят усилено по версията за терористичен акт, тъй като взривовете са били контролирани. Вероятно терористите са били няколко. Белият дом е ограден с лента, движението около него е затворено. Обама вече се е свързал с местните власти, за да обещае всички възможни ресурси.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
1768 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ОТ бургас

2013.04.17 | 13:26

1
Полицията в Бостън издирва бягащ човек със спортна раница, разпознат на камерите за видеонаблюдение,,,,,,,И У БЪЛГАРСКО ,,БУРГАСКА ОКОЛИЯ ,,,/летището/ имаше на кадрото, БЯГЯЩ ЧОВЕК С РАННИЦААААА

Добави коментар

Водещи новини