Хилари Клинтън прибира 200 бона за една лекция

  • 22 февруари 2013 09:16

  • 1048
  • 0
Хилари Клинтън прибира 200 бона за една лекция
© Getty Images/Guliver

Бившият държавен секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, която се оттегли от поста си в началото на февруари, за една публична лекция ще получава над двеста хиляди долара, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на публикация в списание "Тайм". Като държавен секретар Клинтън е получавала 186 хиляди долара годишно.

По-рано тази седмица нюйоркската агенция "Хари Уокър", която се занимава с организирането на публични лекции на известни хора, обяви, че е сключила споразумение с Клинтън. Първата лекция на бившия държавен секретар се очаква да бъде тази пролет. "Тайм" твърди, че част от хонорарите си Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 ще пренасочва към благотворителни организации.

С "Хари Уокър" вече 11 години сътрудничи съпругът на Хилари Клинтън - бившият президент Бил Клинтън. По данни на американски
медии за това време Бил Клинтън е изнесъл 471 лекции, като хонорарът му е бил средно по 189 хиляди долара. С "Хари Уокър" работят не само политици, а и лауреати на Нобелова награда, икономисти, бизнесмени, писатели, журналисти, музиканти и артисти.

Последвайте канала на

1048 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини