"Барак Обама" печели по 1100 за изява

  • 15 януари 2013 13:18

  • 802
  • 0
"Барак Обама" печели по 1100 за изява
©

Учителят по рисуване Лари Грейвс получава по 1100 долара заради приликата си с президента на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Преподавателят има по два-три ангажимента всяка седмица, макар че през последно време е много ангажиран. Той се готви за 20 януари, когато има много важен ангажимент. Той ще имитира държавния глава в деня на встъпването в длъжност на преизбрания държавен глава ще положи клетва при началото на втория си мандат.

Педагогът е открил приликата с Обама още през 2008 г. Тогава сенаторът от щата Илинойс бе кандидат от Демократическата партия във вътрешнопартийните избори и се състезаваше със сегашния Държавен секретар Хилари Клинтън. Грейвс решил да използва приликата си с политика и изпратил снимки на рекламна агенция. От фирмата му отворили положително и оттогава педагогът има втора специалност.

Не всичко обаче върви по мед и масло при учителя. Преди известно време двойникът се снимал в реклама на верига заведения за бързо хранен със сандвич на главата. Клипът обаче бил сметнат за скандален и свален от екран, информира АП.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
802 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини