Споровете в конгреса на САЩ продължават

  • 30 декември 2012 21:47

  • 1203
  • 0
Споровете в конгреса на САЩ продължават
©

Демократи и републиканци продължават да имат ключови различия в преговорите за избягване от Съединените щати на т. нар. фискална скала в началото на януари, предаде Ройтерс, като се позова на лидера на демократическото мнозинство в Сената Хари Рийд.

Рийд призна, че за момента с президента Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият не могат да отправят контраоферта на последното предложение на републиканците. В същото време той изрази надежда, че с Обама ще съумеят да направят това днес.

По-рано през деня президентът демократ и председателят на доминираната от републиканците Камара на представителите Джон Бейнър си отправиха взаимно обвинения за това кой е виновен за задаващата се фискална скала, предаде Франс прес.

Обама и Конгресът прекъснаха своята ваканция в опит да постигнат споразумение преди предстоящото утре изтичане на данъчни отстъпки в САЩ за стотици милиарди долари от времето на предишния президент - републиканеца Джордж Буш син.

Последвайте канала на

БТА
1203 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини