Юлия Тимошенко остава в болница поне още месец

  • 18 септември 2012 19:58

  • 581
  • 0
Юлия Тимошенко остава в болница поне още  месец
©

Бившият премиер на Украйна Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и трябва да прекара поне още месец в болницата, съобщи ДПА, позовавайки се на заключенията на медицинска комисия.

Заместник-министърът на здравеопазването на страната Раиса Мойсеенко оповести това, основавайки се на предписанията на местни и германски специалисти, изследвали състоянието й. Тимошенко, която е лидер на украинската политическа опозиция, страда от болки в гърба. По думите на Мойсеенко в комисията е имало и специалист от берлинската болница "Шарите".

Според германския лекар Луц Хармс състоянието на Тимошенко бавно се подобрява, но тя все още не е в състояние да ходи, без да изпитва трудности, предаде БНР. Претърсванията на килията й и други причиняващи психически стрес инциденти забавят възстановяването й, каза още той пред репортери в затвора в Харков. Мойсеенко заяви, че Тимошенко може да остане в болница още месец, преди да се възстанови напълно.

Последвайте канала на

Десислава Станева
581 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини