Убитите при руското нападение срещу Лвов вече са седем

  • 04 септември 2024 11:52

  • 491
  • 4
Убитите при руското нападение срещу Лвов вече са седем
© gettyimages

Броят на убитите при руското нападение срещу украинския град Лвов се увеличи до 7 души, предаде Укринформ, като се позова на изявление на кмета на града Андрий Садови в "Телеграм". 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14502

"Седем души загинаха в Лвов. Сред жертвите има три деца", написа кметът на Лвов.

"Операциите по издирване и спасяване продължават", заяви министърът на вътрешните работи на Украйна Игор Клименко в "Телеграм". 

"50 жилищни сгради и частни имоти бяха поразени. Службите за справяне с извънредни ситуации вече спасиха 12 души. С оцелелите работят психолози, създаден е и създаден център за реагиране при спешни случаи", добави министърът.

Украйна е под нощен руски обстрел

"Жилищни сгради в близост до централната жп гара са в пламъци, а в две училища няма да се проведат учебни занятия", се казва в публикацията на Андрий Садови в "Телеграм". 

По-рано Лвов бе поразен от руски ракети, което предизвика пожар в жилищни сгради. Засегнати от удара бяха и две училища.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
491 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.09.04 | 12:16

3
бой по кратуните, бой, бой, бой

2024.09.04 | 12:53

4
УДРИИИ:)))
ха,ха,ха

2024.09.04 | 12:00

2
Поредният Хаймарс замина към бойните полета на Биндера в Сумска област. Яко перемоги баце. Яко.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !

2024.09.04 | 11:56

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини