Снимка на един от атентаторите от "Крокус Сити Хол" разкри цялата истина за кървавия ад

  • 25 март 2024 10:24

  • 6868
  • 12
Снимка на един от атентаторите от "Крокус Сити Хол" разкри цялата истина за кървавия ад
© Туитър

В социалните мрежи се разпространява снимка на един от заподозрените за терористичната атака в Подмосковието, направена в "Крокус Сити Хол" още на 7 март.

Всичко по темата:
Атентатът в Москва 117

Предположенията са, че атаката е била планирана за по-ранна дата, но заради предупрежденията на САЩ, Великобритания и други западни държави за готвени въоръжени нападения в Русия, атаката е била отложена и осъществена чак на 22 март.

Кадрите първоначално се появиха в телеграм канала "Поздняков 3.0", който пише, че един от абонатите на канала работи като фотограф в концертната зала и в този ден е правел снимки, така че в обектива му е попаднал един от заподозрените.

Потребителите в интернет си задават въпроса защо след като западните разузнавателни служби са предупредили своевременно за подготвян атентат, руските служби не са успели да направят нещо, за да го предотвратят. 

Защо заподозряха в тероризъм руснак, живеещ в Украйна?

Следственият комитет предяви обвинение в извършване на атентат, довел до човешки жертви, на двама предполагаеми участници в нападението в концертната зала. Ако бъдат признати за виновни, те ще бъдат осъдени на доживотен затвор, пише Блиц.

Първият заподозрян, изправен пред съда в Москва, се казва Далерджон Мирзоев, на 32 години.

Той е женен и има четири деца. Мирзоев е гражданин на Таджикистан. Имал е временна регистрация за три месеца в Новосибирск, но тя изтекла.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6868 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
СМЪРтз а всиака 1 русхка С ФИНИА

2024.03.26 | 02:38

12
ВСЕКИ МОЖЕ ,ДА НАМЕРИ АДРЕСА НА МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛКА ...ЛЕЖАЛ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...ЗА ТЕРОРИЗЪМ....И ДА П Р Е Б И Е ......НЕГО,МАЙКА МУ ИРЕНА ...ИЛИ ЖЕНА МУ ЦИГАНКАТА РОЗИНА.....ТАКА ГАДНИЯ ПЛЪХ.....ШЕ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО НАКАЗАНИЕ......
Radka

2024.03.25 | 13:06

11
Da gi besat teroristite ubili sa nevinni hora ot Ukraina sa vleznali tetoristi mrasni

2024.03.25 | 12:23

10
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman
На крива ракета

2024.03.25 | 11:45

8
Космоса е виновен. На Путкер пак украинците са му виновни. Малко ли му беше територията от Полша до Япония,че съсипва хиляди и милиони човешки съдби. Нещо за Буча да каже! Този подчовек държи руския народ гладен и на каишка,но запомнете,че ще свърши като Садам и Кадафи!
И Киев е Руски

2024.03.25 | 12:19

9
По кротко бе ачкюпек

2024.03.25 | 11:16

5
Украинската измет имат пръст в атентата, затова американците са знаели

2024.03.25 | 11:37

7
естествено! плюс това залата се намира извън пределите на Москва!
Da Bude obesen

2024.03.25 | 11:20

6
Bez PRAVO na zastita za tova koito stori
НЯМА КАК ДА СИ ПАТРИОТ И ДА НЕ МРАЗИШ РАШИСТИТЕ

2024.03.25 | 10:51

4
„Украйна вече е член на НАТО и единствената, която води война за това, за което е създаден НАТО.” – Гари Каспаров Руският политик, световен шампион по шах Гари Каспаров смята, че сега Украйна плаща ужасна цена за неспособността на НАТО да предотврати война. „Всички разбират: Украйна вече е член на НАТО и единствената, която води война за това, за което е създаден НАТО“, пише Каспаров на страницата си в социалните мрежи . — НАТО беше създадено през 1949 г., за да спаси Европа от руска ( е, тогава съветска) инвазия, просто тогава потенциалната демаркационна линия минаваше в района на река Рейн, а сега минава по Днепър, но основно води се същата война, за която НАТО беше създадена, за която НАТО се готви от десетилетия. Днес тази война се води от една страна – Украйна, и тя плаща ужасна цена за това, че НАТО не успя да предотврати тази война. Някои твърдят, че страните от НАТО не са готови да използват член пети от Хартата за защита на Украйна. Въпреки че, колкото и да е странно, може би са готови. Полша, Великобритания - защо не? Проблемът обаче не е техен - решаващата роля в НАТО очевидно е отредена на Америка. Влизането на НАТО във войната е невъзможно без подкрепата на Америка, защото американската военна мощ, включително ядрена, е необходима за възпиране на всеки потенциален агресор. Не мисля, че ще може да се пробие бюрокрацията през членовете на НАТО, ако няма излизане към границите от 1991 г. Ако приемем, че по-голямата част от окупираните територии са освободени, но въпросът за Крим виси на косъм, тогава това би било изключително неблагоприятна ситуация. Все пак те разбират, че Украйна няма да се откаже от територията си и сега е необходимо не да се тревожат дали Украйна официално ще се присъедини към НАТО след победата или преди това, а да решат основната задача: войната трябва да бъде спечелена от украинците, знамето трябва да бъде издигнато в Севастопол. Това е, към което трябва да вървим и аз и моите приятели винаги повтаряме: днешният дълг на руския патриот е да помогне на Украйна да победи. Слава Украини ✌️
патриот

2024.03.25 | 10:47

3
Путин ли ти каза идиот такъв?
патриот

2024.03.25 | 10:39

1
нали бяха украинци
s

2024.03.25 | 10:43

2
Никога никой не е казвал, че са украинци, а че Украйна им е осигурила безпроблемно преминаване.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини