Откриха мъртва дъщерята на приближен до Путин

  • 14 юли 2023 17:26

  • 4168
  • 0
Откриха мъртва дъщерята на приближен до Путин
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Наталия Бочкарева, бизнесдама и дъщеря на бившия губернатор на Пензенска област, е намерена мъртва в апартамента си в центъра на Москва, съобщи агенция ТАСС, които цитират службите за спешна помощ.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13789

"Портиерката на жилищната сграда се е свързала със службите предишния ден, за да съобщи, че Наталия Бочкарева не отваря вратата на апартамента си. Преди това Бочкарева се оплаквала от здравословни проблеми. Властите разбиват вратата и намират бизнесдамата мъртва", разказва съсед.

По тялото на Бочкарева не са открити следи от насилствена смърт. Точната причина за смъртта ще бъде установена по време на съдебно-медицинската експертиза.

Изненада! Приближен до Путин бе забелязан на границата с Грузия

"По предварителни данни, смъртта може да е настъпила вследствие на остра сърдечна недостатъчност", допълнил представител на службата за спешна помощ.

Наталия Бочкарева е дъщеря на бившия губернатор на Пензенска област Василий Бочкарев. Притежавала е дялове в хлебопроизводителни и дървопреработвателни предприятия. В последно време е живяла в Москва. През 2021 г. медиите писаха, че Бочкарева дала 16 млн. рубли на измамници, които обещали да решат личните ѝ проблеми, посочва Нова телевизия.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4168 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини