Киев: В Русия започна война. Ще има жертви

  • 29 юни 2023 19:16

  • 12927
  • 0
Киев: В Русия започна война. Ще има жертви
© Getty (архив)

"В Русия започна война", това каза официалният представител на Главното управление на разузнаването (ГУР) към украинското военно министерство Андрий Черняк, предаде израелската медия мигнюз.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14006

По думите му в Русия вече са се оформили два конкуриращи помежду си лагера. "От едната страна застана Федералната служба за сигурност (ФСС). От другата - Министерството на отбраната в Москва. Противопоставянето между двата лагера е огромно. Кога ще паднат първите жертви, е въпрос на време", заяви високопоставеният служител в силовото ведомство в Киев.

"Руските елити вече разбраха, че Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 вече губи контрол. Заради това военните и ФСС започнаха борба за власт", коментира Черняк.

По думите на официалния представител бягството на Евгений ПригожинЕвгений ПригожинЕвгений Пригожин е роден на 1 юни 1961 г. Той руски бизнесмен, ресторантьор, собственик на кетъринг в Беларус не представлява заплаха за Украйна. "На този етап ние не разполагаме с информация, че бойците на "Вагнер" в Беларус се подготвят за активни действия срещу нашата страна", каза той.

Лукашенко потвърди: Пригожин е в Беларус

Последвайте канала на

Валери Зайцев
12927 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини