Путин отрече "българската връзка" при взрива на Кримския мост

  • 14 октомври 2022 22:35

  • 6111
  • 27
Путин отрече "българската връзка" при взрива на Кримския мост
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 каза днес на пресконференция в Астана, че не е получавал достоверна информация за камион, тръгнал от Одеса с взрив, който накрая се възпламенил на Кримския мост. Чул, че такава версия била развита от Федералната служба за сигурност (ФСБ), но не било установено точно дали такъв камион (зърновоз) е потеглил от пристанището на украинския град. Според първоначални руски твърдения камионът се отправил от Одеса, минал през Русе, после през Черно море стигнал до Грузия, а оттам продължил към Армения, Русия и Кримския мост, където се взривил.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13994

Българските власти категорично отрекоха подобен камион да е влизал на българска територия. От думите на Путин следва, че щом въпросният камион не е тръгнал от Одеса, няма как да е продължил по маршрута, начертан от ФСБ. Сега ще трябва да се представи друга версия, защото Путин каза, че очаква да получи достоверна информация.

Руската версия за "българската следа" в Крим издиша - ето защо

На пресконференцията той разсея и друго подозрение - че е решил да участва лично в срещата на високо равнище на Г-20 идния месец в Индонезия. Такава информация породи хипотеза, че може да се срещне там за преговори с американския президент Джо Байдън. "Не е решено дали да пътувам в Индонезия. Такъв въпрос не е обсъждан. А и не виждам необходимост от преговори с Байдън", каза той.

Запитан дали може да се очакват нови масирани удари по украинските градове, руският президент заяви: "Сега няма нужда от масови удари, поне не сега, сега има други задачи."

Путин също така заяви, че Русия няма за цел да унищожи Украйна. Той каза, че не съжалява за решенията си по време на войната: "Действията ми са правилни".

 

Последвайте канала на

Novini.bg
6111 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.15 | 15:45

25
forward.com/news/462916/nazi-collaborator-monuments-in-ukraine/ ---------- Украйна има нужда (и то спешна!!!) всички нацисти/фашисти (дори жени и/или деца!!!) да бъдат избесени по стълбовете!!! Това важи и за всички други (задължително и в България!!!) държави, по земното кълбо - както и за всички други аборти, а именно - Смърт за всички нацисти, фашисти, комунисти, анархисти, американофили, русофили, украйнофили, путинофили, ционисти и всички тем подобни, умствени малформации!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! Тоя нефелника долу, чак ги бил подкрепял украйнските нацисти/фашисти бе... Хахаха така ще те подкрепим някой ден - от някой стълб... Хубава подкрепа и поддръжка ще ти дадем - ще има да висиш - ехеее :) Както се казва - когато и да ви избесим все ще е късно :) Час по-скоро трябва да изчистим майката Земя, от такива като вас :)
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.15 | 15:46

27
youtube.com/watch?v=Ni-JjIPkygU ---------- Ето Ви още от татуираните подчовеци, които се криха 90 дни в каналите... На 30 секунда - Тотенкопф и Ес*Ес... На 35 секунда - портет на Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 37 секунда вече е цяла картина - Боготворение на нацизма/фашизма в пълния му блясък... На 1.58 - цял цитат на/с Ад*о*лф Хи*тл*ер... На 2.20 - Св*ас*ти*ки... Изгледайте го цялото - има още куп портрети на нацисти/фашисти... Има и 14*88, Келтски кръстове, Арамейски слънца, Трискалиони, Панцерфаусти, Волксфронти, Хи*тл*ерюгенди, Железни кръстове/орли и т.н. и т.н... Абе както се казва... Когато и да ги избесиш тия подчовеци по стълбовете - все ще е късно... Има и още по-фрапантни видеа в нета на нацистите/фашисти от Украйна, че и от Полша де - там вече положението е на друго ниво... За да отричаш съществуването на нацисти/фашисти в Украйна, или трябва да имаш умствени отклонения/малформации, или да си платен, или чисто и просто - и ти да си като/от тях... Това е голата истина - едно от тия три... Дано да не е последното, че в наказателното производство има споделена престъпна отговорност - когато подкрепяш/симпатизираш/обичаш престъпници...
Смърт мръсна да бъде!!!

2022.10.15 | 15:45

26
youtube.com/watch?v=jiBXmbkwiSw ---------- Култово видео на Гардиън, а не на тъй наречените Путинови пропаганди - за летен "детски" лагер на украйнските нацисти/фашисти!!! От 9-та минута е просто култово!!! Татуировки - с*ва*ст*ик*и , тотенкопф, ес*ес, че даже едно от момичетата, което се явява "учител" на клетите дечица, има на краката татуировка надпис - Бяла Гордост!!!!! НАЦИСТИ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ...!!!!!!! Може би трябваше с А да го напиша... Нали нашите родни нацисти-хулигани, го бяха сгрешили на футболен мач, преди време... Трагикомично е просто...!!! Има и редица видеа/четива, пак на западни медии, а не на руски - с всички нацистки паметници в Украйна - с видео/снимки/географски координати... Интересно как още не са ги изтрили... Тайм, Гардиън, Вашингтон Поуст и още куп други...
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.10.15 | 11:45

24
Както казва РУСНАКЪТ Гари Каспаров: ''Днес фигурите са или бели или черни! Или избираш да си със руските фашисти или избираш да си на страната на правдата!'' Гари Каспаров, руски световен шампион по шах-мат!
PaulaFox

2022.10.15 | 11:21

23
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
русия е кенеф

2022.10.15 | 09:46

20
Русия си е кенеф пълен със фашистки свине и цар свиня, клечащ на калния трон
Я съм си

2022.10.15 | 11:18

22
Болшевик. Болшевик е бе глупак !!!

2022.10.15 | 10:45

21
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУРВИИИИИ
Всички жиди на света е другари и братугки

2022.10.15 | 09:20

19
На референдума съветските граждани гласуваха с абсолютно мнозинство за запазването на СССР, но на бъдещото ръководство на Русия не му пукаше за волята на гражданите! Първо, предателите се съгласиха с външните господари и след като унищожиха страната, те я отнесоха до банките на своите западни господари, а когато хората започнаха да подозират измама, те организираха война.Под претекст за санкции, западните господари конфискуваха страната, изнесена в техните банки и, като вдигнаха цените на всичко, отново ограбиха робския народ.Но не всичко беше конфискувано - за марионетки - предателите бяха оставени пари за разходи и им беше позволено да ги отведат в страни, които не подкрепят санкциите. И след всичко това за желанието за изграждане на многополюсен свят не е нужно да говорим, защото робовладелците и робите са двата полюса от 1991 г. насам.Също така и всички санкции срещу обикновени хора, пенсионери и хора с увреждане.За елита нищо не се е променило, Розенбаум и други елит-евреите на руски шоу-бизнес изнася концерти в Чехия и Германия.
Русия е квартирник за Маргулиси и други жидовски ш

2022.10.15 | 09:19

18
Главния руски пропагандист - евреин Соловьов каза, че войната е война. и рекламата по график е изцяло независима руска идеология. Най-смешното е, че арменката каза, че СССР се разпадна, а друг участник в шоуто веднага каза, че никога не трябва да се говори лошо за СССР, те са излъгали и не могат да признаят предателството на СССР, защото те самите са предатели.Но страшното е, че в Русия се възхваляват тези управници като Горбачов и Елцин, които разрушават страната и хвърлят народа в бедност. Сожелявам, обаче Русия няма бъдеще с такива жидовска идеология.
ИРЛАНДЦИТЕ

2022.10.15 | 04:01

17
СЪЩО ИЗВЪН ЗАКОНА! ВСЕКИ НАЧИН ДА БЪДАТ У М Ъ Р Т ВЕНИ Е ДОБЪР!
ВОЛК! ВОЛК!

2022.10.15 | 03:59

16
ТЬЙ МЕНЯ СЛЬШИШ? ЩЕ ТИ РАЗ ПО РА Г Ъ З Ъ ! :)
МАГНИТСКИ

2022.10.15 | 03:58

15
И СКРИПАЛИТЕ, ЩЕ ИМ ГИ ИЗКАРАМ ПРЕЗ НОСА НА ИРЛАНДСКИЯ Б О К Л У К !

Добави коментар

Водещи новини