Украйна наложи санкции на децата на Владимир Путин

  • 01 октомври 2022 21:18

  • 4474
  • 0
Украйна наложи санкции на децата на Владимир Путин
© Getty (архив)

Съветът за национална сигурност и отбрана на Украйна наложи санкции на повече от 3600 физически и юридически лица от Руската федерация, включително децата на президента Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 8371

Това съобщи днес на сайта си министерството на икономиката в Киев, предаде Укринформ, цитирана от БТА.

Списъкът включва по-специално: деца и други роднини на Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През и хора от близкото му обкръжение; представители на руските власти;  олигарси и техни приближени; артисти и пропагандатори, включително граждани на Украйна; колаборационисти, минали на страната на врага; високопоставени служители от държавни корпорации; представители на висшия ръководен състав на въоръжените сили на Русия; представители на т. нар. правителства на Луганската и Донецката народна република, на окупационните власти в Крим и главатари на незаконни въоръжени формирования, действащи в окупираните региони от Украйна.

Одобрени са и санкции срещу чуждестранни граждани - т. нар. международни наблюдатели, участвали в "референдумите" за влизане в състава на Русия на временно окупирани украински територии.

В Кремъл се проведе церемонията по "влизането" на украинските земи в Русия

 

Валери Зайцев
4474 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини