Сергей Лавров разкри ориста на Русия

  • 02 септември 2021 15:37

  • 1661
  • 2
Сергей Лавров разкри ориста на Русия
© Getty (архив)

"Нашата страна има орис", това каза руският външен министър Сергей ЛавровСергей ЛавровСергей Викторович Лавров е руски дипломат, като от 2004 година е министър на външните работи, предаде ТАСС.

Първият дипломат на Москва взе участие в онлайнфорум, посветен на предстоящите на 17-19 септември 2021 г., избори за Държавна дума (долната камара на федералния парламент). Той пред другите участници заяви, че Русия има уникална съдба.

Путин забрани на екстремисти да участват в избори

"С оглед на историята ни, постиженията на нашите предци и традициите, които те ни завещаха, нашата родина има орис. Съдбата на Руската федерация е да бъде самостоятелна. Това е огромна чест", заяви министърът.

По думите на Лавров самостоятелността на неговата страна е и отговорност. "Този тежък товар носят и ръководството на нашата страна, и ръководството на (партията на властта) "Единна Русия", и огромната част от гражданите на Руската федерация", подчерта той.

Според ръководителя на външнополитическото ведомство през изминалите над 20 години (от идването на настоящия президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 на власт) Русия си е върнала достойнството на международната сцена. "Това обаче не се харесва на много наши колеги от Западна Европа и Северна Америка. Ето защо определени кръгове се опитват да ни попречат да отстояваме нашите интереси", каза още Лавров.

Сергей Лавров разкри какво предложение е получил от Владимир Путин

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1661 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баба гицка

2021.09.02 | 18:01

1
путин е СТРАХЛИВЕЦ - премахна опозицията за да не загуби - СЛАБАК

2021.09.03 | 04:52

2
Страхливец си ти,а не Великия ПУТИН.!!!!

Добави коментар

Водещи новини