Сергей Лавров разкри какво предложение е получил от Владимир Путин

  • 31 август 2021 12:37

  • 2806
  • 0
Сергей Лавров разкри какво предложение е получил от Владимир Путин
© Getty images (архив)

"Руският външен министър Сергей ЛавровСергей ЛавровСергей Викторович Лавров е руски дипломат, като от 2004 година е министър на външните работи каза, че за него е чест да получи покана да влезе в предизборната листа на партията на властта в страната му "Единна Русия", предаде РИА Новости.

"С огромна радост и чест приех предложението на нашия президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 да вляза в челната петорка на листата на "Единна Русия". Смятам да продължа със своята дейност по осъществяването на поръченията на държавния ни глава в областта на външната политика", заяви той в Москва на среща с щаба на политическата формация.

Сергей Лавров: Подложени сме на огромен натиск отвън

Освен Лавров първите пет позиции в листата на "Единна Русия" заемат военният министър Сергей Шойгу, главният лекар на Градската болница №40 в Москва Денис Проценко, детският омбудсман на Русия Анна Кузнецова и съпредседателят на Общоруския народен фронт (коалиция, включваща обществени организации и създадена през 2011 г. от тогавашния премиер в Москва Владимир Путин) Елена Шмельова.

Руските граждани ще избират 450 депутати в Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) в периода 17-19 септември.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2806 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини