САЩ: Няма да се поколебаем да използваме още инструменти срещу Русия

21 април 2021 08:55

САЩ: Няма да се поколебаем да използваме още инструменти срещу Русия
© Getty (архив)
409 4

САЩ няма да се поколебаят да използват допълнителни политически инструменти срещу Русия във връзка с отношението към дисидента Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный).

Това заяви вчера говорителят на Държавния департамент Нед Прайс, след като Вашингтон наложи миналия месец санкции във връзка с отравянето на Навални, съобщи Ройтерс.

 

Руските власти задържаха привърженици на Навални още преди протестите

"Вашингтон се стреми да има конструктивен диалог с Русия въпреки нарасналото напрежение между двете страни заради ситуацията в Украйна и други проблеми", допълни Прайс.

409 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Вагинир

2021.04.23 | 21:46

4
ДАЛИ НЯМА РОСТАЦИ ТАМ,РОСТАЦИТЕ МИСЛЯТ,ЧЕ ЩО ХВЪРЧИ ВСЕ СЕ ЯДЕ -РОСТАЦИТЕ ЯДАТ ВСИЧКО...ИЗКЛЬОПАХА КРИМ СЕГА ТОЧАТ ЛИГИ ЗА УКРАЙНА,УТРЕ ЗА ЦЯЛАТА ГАЛАКТИКА...ПОЖИЗНЕНИЯ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ НА ГАЛАКТИЧЕСКИТЕ СИЛИ ИМ Я ОБЕЩАЛ,ПЪК ПОСЛЕ...ОСТАНАЛИТЕ ГАЛАКТИКИ...АПЕТИТА ИДВА С ЯДЕНЕТО,ЗАЯВИ ПОЖИЗНЕНИЯ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО...ГАЛАКТИЧЕСКИТЕ ПУТЬОВИ СИЛИ СА ЛИКВИДИРАЛИ 83 ТЕРОРИСТИ ОТ ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ"ЯХААБИБИЯ АМАНЪМА АХАН БЕГ" И 338 ОТ БОЛНИЦА"АЛЛАХ ДА НИ ПАЗИ ОТ РОСТАЦИТЕ,ОТ БОЛЕСТИТЕ САМИ ЩЕ СЕ ПАЗИМ" ПОЖИЗНЕНИЯТ ГЛАВНОКОМАНДВАЩ Е НАГРАДИЛ КОЛЯЧИТЕ ОТ ГАЛАКТИЧЕСКИТЕ СИЛИ С МЕДАЛ ОТ КРАТУНА.ПО-ЛОШО ОТ РОСТАК ЗА ВРАГ Е РОСТАК ЗА ПРИЯТЕЛ,А ИМАШ ЛИ РОСТАК ЗА ОВОБОДИТЕЛ СЕ ПРЕВРЪЩАШ В ЗАДУНАЙСКИ КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН С РОСТАШКО САМОСЪЗНАНИЕ... ПОНЬЯЛ БЛЯД БЕЗРОДНЫ-СУКА ЙОБАНА В РОД ТЫ...Ако американските и английски идиоти,не бяха затрупали ГЕРМАНИЯ с бомби,империята на ЗЛОТО щеше да празнува на п€ткин ден...ПАБЕДА БУДЬЕТ ЗА НАМИ-МЕРЦЕДЕСИ ДЛЬЯ ВАМИ!!!...
тия

2021.04.21 | 10:41

3
тия да си оправят расизма първо, след това да се правят на демократи по цял свят
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2021.04.21 | 10:38

2
Рускенефа ще заслужи съдбата а СеСеСеРе!

2021.04.21 | 10:04

1
САЩ ползват "инструменти" срещу Русия още когато дадоха заем на Япония през 1894-та да атакува руския Далечен Изток. Оттогава и до днес атаките не спират.

Добави коментар

Водещи новини