Жириновски сменя Путин?

  • 18 февруари 2021 15:28

  • 3056
  • 2
Жириновски сменя Путин?
© Getty (архив)

"Лидерът на Либералнодемократическата партия на Русия (ЛДПР) Владимир Жириновски заяви кой ще смени Владимир Путин като президент", написа Москва 24.

"Естествено, че това ще съм аз", отговори водачът националистическата формация на въпрос, зададен от сътрудник на изданието. "С тези думи той потвърди, че ще даде заявка за изборите за държавен глава, очаквани през 2024 г.", коментира цитираната медия.

"Лидерът на ЛДПР еднократно изказваше предположения кой може да стане новият стопанин на Кремъл. Сред посочваните от него кандидати бяха настоящият премиер Михаил Мишустин, неговият предшественик и трети президент на Руската федерация Дмитрий Медведев, военният министър Сергей Шойгу и началникът на разузнавателната служба Сергей Наришкин", написа медията.

"Жириновски преди няколко месеца не изключи вероятността самият Путин да се кандидатира за държавен глава", посочи още Москва 24.

"Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред наш журналист, че изказванията за евентуален наследник на настоящия държавен глава остават единствено и само в рамките на предположенията на отделни хора", допълни изданието.

В Русия мислят как Путин да сдаде властта?

 

Последвайте канала на

3056 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Debbiea20

2021.04.10 | 03:58

2
­­В­и­­­ж­­т­­­е­­­ ­м­о­­я­­­т­а­ ­­­т­­­и­­­й­н­­ ­­­п­у­т­­к­­а­­­ ­-­­­ ­W­­W­­­W­.­­B­­G­­­1­­­7­­.­C­­L­­U­­­B­­
жирик е шут,

2021.02.18 | 16:10

1
който ближе дълбоко за дника на путин денем и нощем, ще го смени, колкото некой гейбераски шут като тома биков ще смени Мутрата.

Добави коментар

Водещи новини