Кремъл: Навални страда от мания за преследване и донякъде от мания за величие

  • 22 декември 2020 14:45

  • 392
  • 5
Кремъл: Навални страда от мания за преследване и донякъде от мания за величие
© Getty Images/Guliver

Основният руски опозиционер страда от "мания за преследване", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, ден след като Алексей Навални публикува текста на свой разговор, който изглежда замесва руските служби за сигурност в отравянето му, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Позволявам си да изразя лично мнение - болният очевидно проявява мания за преследване и някои симптоми на мания за величие, заяви пред журналисти Песков, цитиран от Франс прес.

Песков подчерта, че нито Кремъл, нито някой друг може еднозначно да говори за каквото и да било отравяне (на Навални), предаде ТАСС. Той допълни, че за съжаление руската страна няма възможност да получи нужната информация по случая от медиците, които работят в лабораториите в Берлин, в Швеция и във Франция.

Навални направил номер на таен агент, научил за заговор да бъде убит чрез бельото си

Той съобщи, че в Кремъл не са гледали видео разследването на блогъра Навални за предполагаемото му отравяне, защото администрацията на президента си има достатъчно друга работа.

Говорителят на Кремъл изтъкна още, че новите санкции на САЩ срещу Русия са още един враждебен акт на отиващата си администрация на президента Доналд Тръмп и ще навредят допълнително на вече лошите връзки между Москва и Вашингтон, предаде Ройтерс. По думите на Песков всеки такъв удар отдалечава от момента на нормализиране на двустранните отношения.

Случаят Навални: Москва обяви контрасанкции срещу европейски представители

Последвайте канала на

Novini.bg
392 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2020.12.22 | 20:09

5
Вчера бе излъчено интервюто на Христо Грозев с журналистка от Ню Таймс и Ехото на Москва. Има го в Ю Туб. Изгледайте го и си направете сами заключението.Грозев е разслезващият журналист. Познава добре Русия.
гост

2020.12.22 | 18:23

4
Те агентите на КГБ - така- ядат доматите с коловете - някой се обадил и...."аз съм ти колега - кажи какво даде и как на Навални ...." Смях на колелета - за малоумни....

2020.12.22 | 17:26

3
А Кремъл страда от мания за отрвяния.

2020.12.22 | 14:53

1
Путин обвинява враговете си със собствените си психични отклонения. Много хитро.

2020.12.22 | 14:59

2
На майка ти Путината! Ха ха ха

Добави коментар

Водещи новини