Кадиров: Навални ме огорчи

  • 02 октомври 2020 15:57

  • 1352
  • 3
Кадиров: Навални ме огорчи
© Getty (архив)

Алексей Навални ме огорчи, това е казал чеченският лидер Рамзан Кадиров, написа газета.ру.

Ръководителят на южната автономна руска република е коментирал думите на опонента на властта в Москва за германското списание "Шпигел". Навални пред изданието от западноевропейската държава е заявил, че зад неговото отравяне е стоял Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

В Москва: Навални е подлец!

"Аз лично се чувствам засегнат. Защо господин Навални не ме е посочил като поръчител на така нареченото негово отравяне, или поне физически изпълнител. Всяка една от тази версии би изглеждала по-правдоподобна, отколкото обвиненията към президента на Руската федерация", е заявил  Кадиров.

Един от основните опоненти на стопанина на Кремъл е бил изписан от берлинската болница "Шарите" на 7 септември. Той е прекарал почти две седмици в германската клиника. Навални е бил транспортиран от източния руски град Омск след като на 20 август е бил хоспитализиран след загуба на съзнание.

Работещи за германската армия специалисти са заявили, че Навални е бил отровен с нервнопаралитичния агент "Новичок".

Москва е отрекла твърденията на Берлин.

Кремъл: Животът на Алексей Навални бе спасен в Русия

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1352 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.10.04 | 20:56

3
Ех тии.., Кадиров винаги си верен на другаря Путин и както, предаде народа и страната си, така би предал всеки опозиционер, който не се предава на русия.
Татунчо

2020.10.03 | 11:42

2
Който се разболее вече от любимците на запада ,диагнозата е новичок май и ние вече имаме един ,остана още да се появят Евалаа на бате Боко него новичок не го лови
тоз брадат козел

2020.10.02 | 19:35

1
що си не гледа талибаните?!

Добави коментар

Водещи новини