Кремъл отрече, че Путин манипулира Тръмп

  • 19 юни 2020 14:51

  • 392
  • 1
Кремъл отрече, че Путин манипулира Тръмп
© getty images

Кремъл отрече днес твърдението на бившия съветник по въпросите на националната сигурност на Белия дом, Джон Болтън, направено в Туитър, че руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 смята, че може да манипулира американския си колега Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предадоха Ройтерс и ТАСС.

"Путин не може да манипулира Тръмп", заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, коментирайки изказването на Болтън и допълни: "Това, което Путин мисли за Тръмп, той сам неведнъж го е казвал в многобройни интервюта".

В отговор на въпрос, смята ли руският лидер президента Тръмп за лесно поддаващ се на манипулации, Песков увери: "Той не смята американския си колега за такъв".

Доналд Тръмп обеща да разсекрети материалите, свързани с НЛО

Последвайте канала на

Novini.bg
392 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
КГБ не спи , бъдете бдителни

2020.06.19 | 15:17

1
Американците са длъжни да изхвърлят от политиката този болшевишки поклонник Тръмп и да изберат Байдън за президент . Ненапразно алкашите лочиха шампанско от радост в деня на избора му-- знаеха че има зависимости от Кремъл

Добави коментар

Водещи новини