Доналд Тръмп обеща да разсекрети материалите, свързани с НЛО

  • 19 юни 2020 09:55

  • 2706
  • 3
Доналд Тръмп обеща да разсекрети материалите, свързани с НЛО
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обеща да помисли над въпроса за разсекретяването на правителствените материали, свързани с неидентифицираните летящи обекти и за "розуелския инцидент", предаде ТАСС, цитирана от БТА. 

В интервю, дадено във връзка с Деня на бащата за неговия син, Барън, американският лидер сподели, че много хора му задават въпроси за НЛО. "Милиони хора искат да се отправят в Розуел и да погледнат какво става там. И на мен би ми било интересно!".

Пентагонът обяви за автентични записи на НЛО

Синът на държавния глава го попита дали е готов да разсекрети материалите за НЛО от "розуелския инцидент". "Аз съм длъжен да помисля над това!", заяви Тръмп.

На 4 юли 1947 година се случва споменатия инцидент. Тогава в ранчо, близо до Розуел в щата Ню Мексико ,се разбива въздушен балон, използван за регистрирането на звуковите вълни от съветските ядрени опити в рамките на секретния проект на САЩ "Могул". Тогава военните скриха произхода на отломките, което породи низ от конспиративни теории, сред които и за разбит, непознат извънземен апарат, допълва БТА.

Последвайте канала на

Novini.bg
2706 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2020.06.19 | 11:32

3
Доналд Тръмп в момента се опитва да отклони вниманието от последните събития, свързани със смъртта на чернокожи граждани. Американското правителство винаги е избягвало темата за НЛО.
той

2020.06.19 | 10:54

2
той и обонго беше обещал
EEL

2020.06.19 | 10:33

1
Да да балон...

Добави коментар

Водещи новини