Путин: Предприехме правилните мерки

  • 06 май 2020 15:47

  • 1139
  • 1
Путин:  Предприехме правилните мерки
14 65дни
© Getty (архив)

Премиерът на нашата страна Михаил Мишустин ви предава поздрави, това каза руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32997

Държавният глава проведе съвещание с министри от централното правителство в Москва и управители на автономни единици (републики, области, окръзи и градове).

"Състоянието на министър-председателя на Руската федерация е добро. Господин Мишустин ви праща поздрави и ви желае здраве", посочи Путин.

Както вече писахме, премиерът в Москва миналата седмица се е заразил с коронавирус.

Руският премиер Михаил Мишустин е заразен с COVID-19

"Ние се чуваме всеки ден с премиера", допълни Путин днес.

Руският президент коментира и вдигането на някои рестриктивни мерки, въведени от властите по места за ограничение на разпространението на коронавируса. "В различните региони на нашата страна заболяването протича по различен начин. Ето защо аз призовавам властите по места да вземат съответните решения след като се допитат до експертите (учени и лекарите). Всяка една малка грешка може да има много негативни  последици и да заплаши живота и здравето на много хора. Ето защо вие ще носите отговорността за решенията си", каза още той преди министрите и управителите на регионите.

"Ние предприемехме правилните мерки и много държави по света ни последваха", посочи още Путин.

Президентът също изтъкна необходимостта от координиране на действията между местните власти и федералното правителство.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Валери Зайцев
1139 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Шопа

2020.05.06 | 17:51

1
Защо печатате лъжите на този мухльо към собственния му народ? Предприели правилни мерки и много страни ги последвали... Кои страни, какви мерки? Направо е смешно. Една от последните имащи се за цивилизовани страни въвела мерки. Правеше се на смел - нямало да се пази, а в момента управлява изолеран - дистанционно. Нищо чудно и да е заразен, беше контактно лице. Цялата му смелост се изпари на мига.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини