Владимир Путин: Управляващата партия да служи на народа, а не да го управлява

  • 23 ноември 2019 17:00

  • 1001
  • 6
Владимир Путин: Управляващата партия да служи на народа, а не да го управлява
© gettyimages (архив)

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 заяви, че управляващата партия трябва да служи на народа, а не да го управлява.

С тези думи той се обърна към участниците в деветнайсетия конгрес на „Единна Русия“, предаде БНР. Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 вижда най-важната задача на управляващата партия в осигуряването на народната подкрепа за стратегиите за национално развитие. Именно резултатите, постигнати в името на хората, а не с нищо неподкрепените думи и празни обещания, трябва да станат основен аргумент на партията  в предстоящите предизборни кампании на всички равнища, посочи той. Путин призова партийните активисти сами да решават проблемите по места, а не да чакат поредната пряка линия с негово участие.

Путин: Някои наши оръжия са по-добри от западните

Премиерът и председател на "Единна Русия"  Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега каза на свой ред че до парламентарните избори през 2021 година партията трябва да стане практически неуязвима за политическите си опоненти. Междувременно стана известно, че 51% от руснаците се обявяват за периодична смяна на управляващата партия. Това показват резултатите от сондаж на общоруския център за изучаване на общественото мнение, публикувани в навечерието на конгреса на "Единна Русия".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1001 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Мая Беспартийна

2019.11.24 | 07:24

6

Вие госпожо сте една стара свадлива жена, леко прегърбена, с плетен шал на главата. Готова сте да се скара те със всеки който ви противоречи. Сигурна съм че даже и съпругът ви не ви задоволява, защото онзи(стария) локум бе по добър от днешния!

Seiko five

2019.11.23 | 21:53

5

Историята го изпревари, горкия президент

ВОВАТА Е БОК

2019.11.23 | 17:17

1

Със стотина милиарда долара зад гърба си е лесно да се дават опорни точки на по-дребните гешефтари надолу по веригата .

тъп тъп тъп

2019.11.23 | 17:45

4

трол , трол , трол

2019.11.23 | 17:45

3

а другите президенти,как са,сигурно са на социал.??????

2019.11.23 | 17:45

2

Бългаиря унищожи армията си , продаде танковете си , закри наборната военна служба ( в родната казарма се възптаваше патриотизъм , чувство задълга, ред , отговорност , а не както сега хомосексуализъм у младото поколение ) , наряза балистичните ракети за да станем съюзник с ''държавата'' ( САЩ) , която бомбандира София 1943 г. , за да се обърнем срещу храта с, които сме кръвно и духовно свързани и, които ни освободиха от Османско брутално владичество ( да не кажа робство за да не подскочат джендърите) . Това е обективната и простичка истина, както е истина и това ,че с парите от унищожената и продадена индустрия , построена по време на соца ( който аз също не харесвах и имаше много простотии и тогава) , близките до власта си направиха предприятийца и цехчета за консумативи на западните проиводства . Не мога да си кривя душата и да кавам на черното бяло. Другата голяма истина е , че много хора се махат от кочината , не защото са бедни и нямат работа , просто са отвратени от сегашното състояние на държавата ни , както и от другата половина от останалите българи , които в момент се радват на нови коли,пластмасови боклуци и пластмасова храна ,както прасе когато се въргаля в собствените си лайна.

Добави коментар

Водещи новини