Дмитрий Медведев: В икономиката ни всичко е наред

В икономиката на нашата страна всичко е наред. Това е казал Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, предаде газета.ру.

Премиерът в Москва на посветен на бизнеса форум е опровергал медийни публикации. Няколко издания днес са пуснали публикации за очаквани масови съкращения на персонала, заради проблеми в стопанството на държавата. "Икономиката ни върви добре. Всичко е наред", категоричен е бил той.

Медведев е допълнил, че преките чуждестранни инвестиции през последните пет години  са отбелязали почти двоен ръст. Министър-председателят също е казал, че през отчетния период се е повишил обемът на промишленото производство. "Инфлацията е рамките на допустимото ниво и макроикономическите показатели са в добро здраве", е посочил още той.

 

Коментари

  1. 2019.10.22 | 10:56

    Ако смятат водката за икономика е прав, защото те друго не произвеждат. Решиха да се изфукат пред Путин с една балистична ракета и тя не излетя. Вече и оръжия не могат да правят като хората.

  2. 2019.10.21 | 21:45

    Искаме да разберат един път за винаги комонистите,че те не ниса освободили от турско робство а ние освободил Цар Александар || през 1878 г ,до тогава е нямало комонисти.А имено комонистите когато дойдоха през 1917.18г тогава те избиха и Александар || нашият освободител и неговото обкръжение.Защо тогава Нинова и всички комонисти и дори гн Путин се слагат че ни са освободили от турско робство.До всички комонисти и руски и Български веднага ни напуснете родината ни майка България.Да живее ГЕРБ.Само ГЕРБ ви оправа...

  3. 2019.10.21 | 18:17

    Цървули!!!"ТАСС сообщает : кораба потъва нормално,запазете спокойствие"!!!Ура и Слава!!!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет