Майк Пенс: САЩ ще продължат да подкрепят Украйна по въпроса с Крим

  • 02 септември 2019 06:34

  • 475
  • 7
Майк Пенс: САЩ ще продължат да подкрепят Украйна по въпроса с Крим
© Getty Images/Guliver (архив)

Американският вицепрезидент Майк Пенс увери вчера Украйна, че Съединените щати ще продължат да я подкрепят по въпроса с Крим, предаде Ройтерс.

САЩ подкрепят Украйна в конфликта й с Русия и правото на Украйна на териториална цялост, каза Пенс на брифинг с украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога във Варшава, предаде ДПА.

Съединените щати "стоят рамо да рамо с народа на Украйна и най-вече от 2014 г. насетне силно подкрепяме териториалната цялост на Украйна. Мога да ви уверя също така, че ние ще продължим да подкрепяме украинския народ по въпросите на сигурността и териториалната цялост, което включва и основателната претенция на Украйна за Крим", изтъкна Пенс.

Отношенията между САЩ и Украйна "никога не са били по-силни", заяви американският вицепрезидент, обръщайки се към украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Вашингтон е ключов съюзник на Киев и наложи санкции на Русия заради анексията на Крим и заради това, че Москва подкрепя проруските сепаратисти в Източна Украйна, отбелязва Ройтерс.

Последвайте канала на

БТА
475 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2019.09.03 | 02:12

7

Путин е световното зло.Руснаците са страхотни добри хора.

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофиб!

2019.09.02 | 07:08

1

Браво, да се знае!

Милост към руския агресор няма да има и кризата, която настъпва в руслямистан ще бъде напълно заслужена!

Баио

2019.09.02 | 10:50

6

Русия върви нагоре и 95.%.от Българския народ е с ВЕЛИКА РУСИЯ.само 5%.са продажни подлоги.,а краварската и ционистка попара е сърбаме от 1989.година.и на нас ни помогнаха много.сега глад-глад.

лекуващият ти лекар от Карлуково

2019.09.02 | 08:52

4

Време е за хапчетата, Сър Вул!

Пян Гъ

2019.09.02 | 08:24

2

И като как точно ги подкрепяте? Икономика ли им създавате, жизнен стандарт ли, или ги подготвяте за пушечно месо с/у Русия, която пак ще ги прибере един ден, щото е неизбежно?

да

2019.09.02 | 09:33

5

източват ги. земята им ще изкупят. ще им източат младите хора. като при нас ще стане

гл. шеф на тайно разузнаване

2019.09.02 | 08:35

3

до. цял. свят. от. гл. шеф на тайно разузнаване. уважаеми граждани по света. получаваме информация за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник.10. че съседите и свойте на румен всекидневно снемат румен и го плашат също съседите и свойте на румен ги защитава полицията в гр. кюстендил. и им казват какво да правят. защото полицията от тях взимат по четиредесет лева. на смяна. става дума за патрулиращите полицаи. всичките те са заснети. от нас съкретно тайно разузнаване. и с лъжи искат да вкарат румен в ареста. слествието и порицията щели да обесят румен или убият. в ареста щели да излъжът че румен сам сее обесил. и убил. колколи човека са обесили. по арестите. ние знаеме само за един. чесаго обесили. в ареста. всичко е заснето. довечера ношната смяна на патрулиращите полицай. двамата където искаха преди месеци в гр. кюстенсил да вземат румен нелегално даго качат в колата. и убият. всичко е заснето те видяха майкаму на румен и запалиха патрулката и заминаха. ние скоро ще дойдеме в гр. кюстендил. и те щеси заминат всички от полицията. които са нарушители. и с лъжи винът румен че той вписва тези съобщения за даго вкарат в ареста.

Добави коментар

Водещи новини