Зеленски към Путин: Обстрелите не ни доближават към мира

  • 07 август 2019 12:32

  • 671
  • 0
Зеленски към Путин: Обстрелите не ни доближават към мира
© Getty (архив)

Обстрелите не ни доближават към мира. Това е казал украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога на руския си колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, предаде РИА Новости.

Държавният глава на източноевропейската страна се е свързал със стопанина на Кремъл във връзка с обстрела, извършен от проруски сепаратисти в Източна Украйна, убил четирима военни на Киев. "Току що разговарях с Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Аз го го помолих искрено да повлияе върху ръководните фактори на т.нар. Донецка народна република и да бъдат прекратени убийствата на нашите хора",  е заявил лидерът на Украйна на пресконференция днес.

Зеленски също е посочил, че смята да проведе телефонни разговори и с френския президент Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на и германския канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и да поиска обща среща на четиримата лидери. "Следващото ми обаждане ще бъде от Турция", е пояснил той.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
671 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини