Разкриха главната заплаха за Владимир Путин

  • 30 юли 2019 15:29

  • 8011
  • 1
Разкриха главната заплаха за Владимир Путин
© Getty (архив)

Социологическо проучване разкри коя е главната заплаха за властта на руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, написа московският в. Ведомости.

"Най-критично към държавния глава се отнасят хората на възраст 25-30 години с добро образование и доходи над средното ниво", каза директорът на агенцията за проучване на общественото мнение "Левада" Лев Гудков. По думите на експерта тези тенденции най-силно са изразени в Москва. "Столицата задава тон на страната", посочи още социологът. Той също изрази мнението си, че рейтингът на стопанина на Кремъл ще продължи да пада.

Гудков коментира проведено от "Левада" изследване. Според анкетата 38 % от участниците не искат да видят Путин на власт след 2024 г. Тогава по сегашните разпоредби на конституцията на страната той трябва да се оттегли заради изтичащите два последователни мандата. "Въпреки това хората, искащи сегашният президент да остане начело на нашата страна, са мнозинство – 58 на сто. Останалите четири процента от участниците са се затруднили да отговорят или не са изразили мнение", посочи социологът.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8011 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Off

2019.07.30 | 16:36

1

Жужик маленкийй

Добави коментар

Водещи новини