Загиналите руски моряци получиха звания

Звания получиха 14-те руски моряци, загинали край Северноморск, предаде газета.ру.

С указ на президента и върховния главнокомандващ на въоръжените сили на страната Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През днес е подписал съответния указ. Четири от жертвите на пожара във водите на пристанището на Баренцово море са получили най-високото звание "Герой на Руската федерация". На останалите 10 подводничари са били връчени Ордени за мъжество.

Според информация ТАСС телата на 14-те военни са били транспонирани в Санкт Петербург, където ще бъдат погребани през почивните дни.

 

Коментари

 1. 2019.07.06 | 12:47

  Надали ще им трябват на онзи свят тези звания, педала Гъзин да си ги навре в отходното отвърстие!!!

 2. 2019.07.05 | 19:18

  Ватници тъпи, след дъжд качулка.

  Чудно дали загиналите от американско оръжие в Сирия избити над 200-300 (никой не знае точният брой заради разпачатосаните тела и тайната пазена от Кремъл) ще получат звание, но според Кремъл те не са били там. Това е руската педерация, тайна терористична организация!

 3. 2019.07.05 | 17:39

  Ватенци , аз също получих званията - ПЪРВА ПИСТА на сектора Газа , магистрален ударник и значка Най-добър в '' професията '' подводно лапане на кожени шнорхели .

 4. 2019.07.05 | 16:05

  Цървули!!!Поредният Ръждив Рускенефски Безаналогов Ковчег,с който Недаеволюиралите Алкохолизирани Сибирско-Азиатски Дегенерати, се опитваха да плашат Велика Америка!!!Няма нужда САЩ да нападат Варварските Територии-те сами ще се затрият!!!Ура и Слава!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Избрано от Интернет