Путин присъства на традиционната литургия по повод Възкресение Христово

  • 28 април 2019 08:47

  • 947
  • 4
Путин присъства на традиционната литургия по повод Възкресение Христово
© Gettyimages (архив)

Президентът Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 присъства на традиционната литургия по повод Възкресение Христово в катедралата "Христос Спасител" в центъра на Москва. Руският държавен глава се присъедини към вярващите за нощното бдение заедно с руския премиер Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега и съпругата му Светлана.

Патриархът на Москва и на цяла Русия Кирил призова хората да се научат да побеждават злото и да не се поддават на неговата сила.

В катедралата беше донесен Благодатният огън, който вчера се разгоря над Божи гроб в храма Възкресение Христово в Йерусалим, съобщи Нова телевизия.

Последвайте канала на

Владимир Василев
947 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Крум Усаински-Крупник

2019.04.28 | 12:42

3

Цървули!!!Ето го това е Антихриста,който открива джамия след джамия в Рускенефа заедно с Реджеп!!!Юда Искариотски,предал за 30 сребърника Православието!!!Натурален Недоеволюирал Сибирско-Азиатски Дегенерат!!!Ще свърши като Чеушеску,Садам,Кадафи или Милошевич!!!Неизбежно е!!!Ура и Слава!!!

до Крум Усаински Крупник

2019.04.28 | 18:41

4

Круме прехвърли коментарите си във ФАКТИ тука трият и е умряла работа

Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2019.04.28 | 12:19

2

След като миналата седмица Малта забрани на руски военно-транспортни самолети да ползват въздушното й пространство за полети до Венецуела, вчера стана ясно, че Валета е забранила и на два руски военни кораба пътуващи към латиноамериканската страна, натоварени с оборудване за разпръскване на демонстрации да спират в пристанищата й.
Малтийският премиер Йозеф Мускат е заявил: "Неутралността не означава, че ние трябва да си затворим очите, ушите и носовете за нещата, но ние трябва да вземаме най-добрите решения в духа на малтийския неутралитет и духа на международната солидарност"
Малта, както и цяла Европа, почти цяла Южна и Северна Америка признават избрания от парламента на Венецуела временен президент Хуан Гуайдо за легитимен. Московия, Китай, Асад, Куба стоят зад социалистическия диктатор Мадуро, "спечелил" изборите като единствен кандидат, крепящ се на терор и оръжие. Днес най-богата на петрол страна в света, Венецуела, е в ужасяващо състояние, след 20 години социализъм и съюз с Кочината Московия. Над три милиона венецуелци емигрираха от страната само през последните години, хипер инфлация с милиони проценти, масов глад, липса на основни медикаменти, храни и стоки - това е днес Венецуела, някога диамантът на Латинска Америка ...

....от....до....

2019.04.28 | 09:04

1

всички сатрапи и килъри много обичат да се правят на набожни....

Добави коментар

Водещи новини