Путин и Ким Чен-ун ще се срещнат във Владивосток

Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През ще се срещне със севернокорейския лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, в четвъртък във Владивосток.

Това съобщи днес помощникът на Путин по външнополитическите въпроси Юрий Ушаков. 

Ушаков уточни, че руският президент и севернокорейският лидер ще обсъдят мирното решаване на ядрения проблем на Корейския полуостров. Посещението на Ким е ключово в този процес, каза той.

По-рано днес севернокорейската официална информационна агенция КЦТА съобщи, че държавният ръководител ще посети скоро Русия по покана на Путин.

Коментари

  1. 2019.04.23 | 18:25

    По - добре Китай отколкото шибаните и тъпи янки ! Дай им да убиват , да грабят и да живеят като търтеи на чужд гръб ! СЛАВА РОССИИ ! Който е посягал на руска земя е ял големия йух !

  2. 2019.04.23 | 17:45

    Владивосток -- бъдеща китайска територия . До този момент около 40 % са вече заети от китайски фирми -- знайно е, че китайците където са стъпили нищо не освобождават !

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет