Кремъл за третия човек в случая Скрипал: Не сме изненадани

Не сме изненадани от разгласяването на имената на третия човек, който е бил замесен в отравянето на семейство Скрипал, каза говорителят на руския президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През – Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

"Тези твърдения не променят нашата позиция по случая. Вие много добре знаете как коментирахме "информацията" за имената на първите двама души, които бяха намесени в случая. Нищо се не промени оттогава", каза прессекретарят на държавния глава на най-голямата по територия държава в света.

Както вече писахме, вчера бе обявено, че истинското име на Сергей Вячеславович Федотов е Денис Вячеславович Сергеев. Той заедно с колегите си от руското Главно разузнавателно управление (ГРУ) Анатолий Чепига, известен като Руслан Боширов, и Александър Мишкин, известен като Александър Петров, е замесен в отравянето на Сергей и Юлия Скрипал в Англия в началото на март.  

За Федотов (Сергеев) е известно, че е бил в България през пролетта на 2015 г. Тогава бизнесменът Емилиян Гебрев бе приет в болница с отравяне.

 

Коментари

  1. 2019.02.15 | 13:37

    Цървули!!!И ние не сме изненадани!!!Тези алкохолизирани примитиви са лесно предвидими!!!По-долна,примитивна,подла,лицемерна и гнусна паплач от русопитеците-няма!!!Ура и Слава!!!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет