Руска чиновничка с ресор детска политика към младежи: Не сте ни нужни (обновена)

  • 05 ноември 2018 13:13

  • 903
  • 1
Руска чиновничка с ресор детска политика към младежи: Не сте ни нужни (обновена)
© Getty (архив)

Вие не сте ни ни нужни, каза чиновничката, която отговаря за детската и младежка политика в централната руска Свердловска област Олга Глацких, на подрастващи, предаде ТАСС.

Служителката се срещна с подрастващи в град Кировград и се обърна към своите събеседници. "Сред някои ваши връстници е широко разпространено мнението, че държавата трябва да се грижи за тях. Всъщност вие дължите много неща на държавата, която полага грижи за тях. А вие въобще не сте необходими на Русия. Държавата не е молила вашите майки и бащи да ви раждат", каза тя. Чиновничката също заяви, че децата трябва да искат помощ за реализацията в живота от своите родители, а не от властите на централно и местно ниво. "Нашите заплати и без това са ниски и ние работим почти безплатно", категорична  бе жената

Служителката по-късно заяви, че нейните думи са били извадени от контекста. "Казах, че родителите са основният фактор във възпитанието на своите наследници, а държавата има само спомагателни функции", обясни тя.

Глацких бе състезателка по художествена гимнастика и олимпийски шампион от игрите в Атина през 2004 г. Две години по-късно тя бе наградена с орден "Дружба"  от президента на страната Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Бившата спортистка зае поста си през 2016 г.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
903 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
мъка, мъка

2018.11.05 | 18:49

1

Вчера олимпийска медалистка, днес - никому непотребна изтрещяла бабиера.

Добави коментар

Водещи новини