Търсен за аферата Скрипал: Ще проговоря скоро

  • 12 септември 2018 16:05

  • 2986
  • 2
Търсен за аферата Скрипал: Ще проговоря  скоро
© Getty (архив)

Аз скоро ще проговоря, каза Александър Петров, единият от двамата руски граждани, обявени от Великобритания за издирване заради аферата Скрипал, написа газета.ру.

Мъжът отговори на изявление на президента на страната си Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Руският лидер заяви, че федералните власти са открили Петров и другия търсен от Лондон руски гражданин Руслан Боширов и че двамата мъже са най-обикновени хора. Държавният глава също изрази надеждата, че те ще се свържат с медии и ще разкажат своята версия за случая. Петров се обади на местна телевизия и заяви, че ще направи изявление в близко време. "Може би дори и следващата седмица. Сега не мога да коментирам", каза мъжът.

Юлия Скрипал и нейният баща бившият разузнавач на Москва Сергей Скрипал, които бяха намерени в кома на 5 март 2018 г. в английския град Солсбъри. Лондон обвинява Русия за инцидента, Москва обаче отрича.

Племенницата на бившия полковник от руското Главно разузнавателно управление Виктория Скрипал изрази предположение как са били обвинени Боширов и Петров. "Предполагам, че британците са влезли в социални мрежи. Намерили са неизползвани дълго време профили, взели са снимки на двамата мъже и създадоха история, шита с бели конци", каза тя.

 

 

 

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2986 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
скоро

2018.09.13 | 18:10

2
съвсем скоро след като наизусти спуснатите от бащицата путя опорни точки
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.09.13 | 11:58

1
Вaтенки продажни, , или накратко ''ще ме инструктират скоро''

Добави коментар

Водещи новини