Путин и Порошенко разговаряха по телефона

  • 09 юни 2018 15:57

  • 5031
  • 3
Путин и Порошенко разговаряха по телефона
© gettyimages (архив)

Президентите на Русия и Украйна - Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември - са засегнали днес в телефонен разговор темата за "размяна на затворници" между двете страни, обяви Кремъл в комюнике, цитирано от АФП.

Двамата държавни глави са обсъдили "хуманитарни въпроси, сред които и размяната на затворници", посочи Кремъл. "Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 подчерта необходимостта без бавене да бъдат освободени руските журналисти, задържани в Украйна", се допълва в комюникето на Кремъл.

Президентът Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември обсъди днес по телефона с руския си колега Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 освобождаването на украински "политически затворници", задържани в Русия, сред които е и кинорежисьорът Олег Сенцов, обяви украинското президентство, цитирано от АФП. "Петро ПорошенкоПетро ПорошенкоПетро̀ Олексийович Порошѐнко (на украински: Петро Олексійович Порошенко) е роден на 26 септември е подчертал колко важно е бързото освобождаване на украинските политически затворници, задържани в Русия и на окупираните територии", термин, който Киев използва, когато говори за анексирания Крим и източната част на Украйна, намираща се под контрола на сепаратистите, допълни АФП, позовавайки се на комюникето на украинското президентство.

Последвайте канала на

БТА
5031 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Lyubo Angelov Член на ПП АТАКА - Бургас

2018.06.11 | 11:23

3
Ватници...Добра нoвинa от фрoнтa. Инфaрмaциятa е от руските opkи. Пoрaди рeд причини вoйckaтa на рaшитe в okyпирaнитe тeритopии намалява и в един от сekтoритe решили да oптимизиpaт нaличният съcтав. Нaлoжилo се да oпpaзнят yчaстъk от oтбрaнитeлнaтa линия. Украинците мoмeнтaлнo го пpeвзeли, но рyскoтo кoмaндвaнe е зaбрaвилo да съoбщи на paзyзнaвaтeлнитe си грyпи този факт. Грyпa opки са се нaтъkнaли на нoвoпрeвзeтaтa ykрaинскa пoзиция, мислeйки я за cвоя. В мoргaтa- 7 брoя pycня. Пpивeт, Пyтя!

2018.06.09 | 17:55

2
усаинеца го порят мазни черни бежанци.щял да води гей парада крупнишкия джендар.
ДОН БЕЗ ПАРДОН

2018.06.09 | 17:17

1
В същото време джендъра Крум Усаински / Любо от Крупник ми шепнеше нежно на кожената слушалка . хахахахахахаха Ура и Слава !

Добави коментар

Водещи новини