Дмитрий Медведев: Има опасност от атентати по време на вота

  • 07 февруари 2012 13:39

  • 657
  • 0
Дмитрий Медведев: Има опасност от атентати по време на вота
©

Има опасност от терористични атаки по време на президентския вот на 4 март, заяви руският държавен глава Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега, пише газета.ру.

При среща с ръководството на Федералната служба за сигурност в Москва президентът подчерта, че по време на вота сепаратистите в северен Кавказ може да организират атентати и поиска съответните органи да проявяват по-голяма бдителност. "Трябва да пресичаме атентатите още в зародиш", каза президентът на най-голямата по територия страна. Предупреждението на Медведев идва няколко дни след като Доку Умаров направи свое изявление. Във видеоклип, излъчен в сайта на чеченските сепаратисти Кавказ център, техният водач призовава терористите да не убиват цивилни. В страната се надигат срещу Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, заяви тогава смятаният за вдъхновител на няколко кървави атентата.

В същото време премиерът, който е обявен за враг номер едно от чеченските муждахиини, призна, че неговата партия "Единна Русия" е загубила на парламентарните избори на 4 декември. В дните след вота в страната се проведоха протести срещу манипулациите.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
657 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини