Делото срещу Юлия Тимошенко не било политическо

  • 18 декември 2012 15:32

  • 723
  • 0
Делото срещу Юлия Тимошенко не било политическо
©

Украинското министерство на правосъдието съобщи на своя интернет сайт, че според анализ на международната юридическа фирма "Скадън, Арпс, Слейт, Мийгър енд Флом" в процеса срещу бившия премиер Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и и в произнесената осъдителна присъда не са установени политически мотиви.


На сайта е поместен пълният доклад на юридическата фирма. Твърденията на Юлия ТимошенкоЮлия Тимошенко Юлия Володимировна Тимошенко (родена на 27 ноември 1960 г. ) е украински политик и, че повдигнатото срещу нея обвинение е политически мотивирано, са безпочвени, се казва в анализа и се подчертава, че тя не е представила фактически доказателства, които биха били достатъчни присъдата й да бъде отменена според европейските и американските стандарти.

Юристите от фирмата поставят под въпрос някои процедурни решения на съда, но ги обясняват с действия на Тимошенко, насочени към нарушаване на нормалното протичане на съдебния процес.

Последвайте канала на

БТА
723 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини