Дмитрий Медведев: Няма да има Апокалипсис (обновена)

  • 07 декември 2012 10:20

  • 1589
  • 0
Дмитрий Медведев: Няма да има Апокалипсис (обновена)
©

Русия няма да воюва с никого, каза руският премиер Дмитрий МедведевДмитрий МедведевДмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 г. в Ленинград, сега по време на пресконференция.

По този начин ръководителят на правителството в Москва отговори на въпрос на журналист. Ние сме миролюбива страна, допълни премиерът. Той допълни, че бюджетът на военното министерство е по-малък, от отделените за образование и здравеопазване пари. В същото време той посочи: Към 2014 всички оръжия ще бъдат модернизирани, това е много важна за Русия, която е ядрена държава.

По отношение на борбата с корупцията той посочи, че правителството е направило много за борба с подкупите. Ние сме първи в руската история, които направихме антикорупционни закони, допълни той.

Борбата с алкохолизма и тютюнопушенето трябва да бъде хуманна, няма да прилагаме репресии. Но все пак трябва са грижим за здравето на хората. Правителството е по-силно от лобистите, представителите на компаниите са яки момчета, но ние сме сме по-силни.

Ние всички трябва да спазваме законите, коментира той предложенията за въвеждане на минимално количество разрешен алкохол за водачите и забраната за пушене в отечествените места, допълни той като допълни: Ако разрешим на шофьорите да пият това ще увеличи корупцията.

Никой не трябва да бие полицай, това е нарушение на закона във всички страни. По този начин Медведев коментира делото срещу опозиционера Сергей Удалцов. 

Не затварям вратите си да стана президент, предложих кандидатурата на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, защото той имаше повече шансове. Но още не мога да посоча още година, каза Медведев.

Вярвам в края на тази година,у и трябва да се подготвим да посрещането на 2013 г., Няма да има Апокалипсис, завърши той.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1589 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини