Мъж падна от круизен кораб край Карибите и загина

  • 20 ноември 2019 13:01

  • 7843
  • 2
Мъж падна от круизен кораб край Карибите и загина
© Pixabay

Трагедия помрачи круиз-мечта до Карибите. Баща на близнаци е починал след падане от палубата на круизен кораб, докато бил на почивка със съпругата си на Карибите, съобщава Дейли Мейл.

Брайън Райс намерил смъртта си, падайки от палуба на кораба, на връщане в пристанището в Маями, Флорида, в петък. Бащата на близнаци от Индиана, е починал от тежка травма в резултат на падането, след като е летял четири етажа от палубата отдолу, посочват полицейски доклади.

Дядо изпусна бебе от 11-ия етаж на круизен кораб, детето загина

Очевидци на трагедията споделят как са се опитвали да утешат съпругата на Райс, Даян, след като тя слязла няколко етажа надолу, за да помогне на съпруга си. "Опитах се да утеша съпругата му и да я държа вътре, така че да не вижда съпруга си в това състояние", каза един от пътниците.

Друг съобщи чрез социалната мрежа Фейсбук, че е чул Райс да се блъска в палубата точно до каютата му. "Това е звук, който не може да излезе от главата ми", написа той. Медицинският персонал на борда на круизния кораб опитал да помогне на Райс, но той напразно.

Мъжът е баща на 3-годишни близнаци. Не е ясно дали по това време децата също са били на кораба.

Последвайте канала на

Novini.bg
7843 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дано е бг-седесар,

2019.11.20 | 14:18

1

та да има все някаква справедливост на тоя свят.

Грух

2019.11.20 | 23:47

2

проверих - точно такъв е.
започва с р. и завършва на ънев.

Добави коментар

Водещи новини