Австралийска неонацистка е убила гаджето си с чук

  • 05 ноември 2019 16:46

  • 1658
  • 3
Австралийска неонацистка е убила гаджето си с чук
© Getty (архив)

Доживотна присъда е получила шефката на австралийската неонацистка групировка "Арийски момичета" Мелъни Атууд, написа местното издание на британския в. Дейли мейл.

Магистрати в западния град Пърт са признали 39-годишната жена и нейния любовник Робърт Едхаус (на 22 години) за виновни в предумишлено убийство на мъжа, с когото Атууд е деляла един покрив - Алън Тейлър.

Както е станало известно по време на изслушвания, Атууд е завъртяла връзка  с Едхаус зад гърба на Тейлър. Рогоносецът е надушил кръшкачката. Неонацистката е отрекла връзката и, за да  докаже своята вярност, е предложила тройка. Тя е щяла да доведе още една жена и всички да се отдадат на любовни ласки.

Атууд преди очакваното интимно преживяване е наляла питие на своята жертва. В уискито е имало приспивателно, което е оказало мигновено въздействие върху Тейлър. Тогава "Арийското момиче" е взело чук и нанесло няколко смъртоносни удара по главата на мъжа. След това убийцата е извикала своя любовник и двамата са развихрили дрехи и мебели, за да замаскират своето престъпление като убийство по време обир.

Пред съдиите двамата са признали вината си за жестоко деяние. Въпреки разкаянието, магистратите са наложили на любовниците най-тежкото възможно наказание.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1658 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.05.05 | 06:07

3
Ако не беше "неонацистка", щеха да кажат, че мъжът е виновен.
Lissa

2019.11.05 | 19:05

1

Най-добрите оферти за мъже! красиви момичета ви очакват на --- www.XXdate.pw

2019.11.05 | 19:28

2

Да не дойдат с чук момичетата?

Добави коментар

Водещи новини