Мъж крие в продължение на 18 години наркотици в носа си

48-годишен мъж от Австралия едва не губи живота си, когато преди 18 години влиза в затвора с пликче с марихуана, натъпкано в носната му кухина, за да избегне строгия контрол на надзирателите.

В последно време обаче лишеният от свобода започнал да се оплаква от всекидневно главоболие, което го отвело до медицинския кабинет. След направен скенер на главата било установено наличието на наркотиците. Тогава мъжът признал, че още с влизането си в затвора е натъпкал дрогата в дясната си ноздра, но така и не могъл повече да я извади оттам.

,,Истината е, че въпросният затворник през цялото това време е бил с погрешната представа, че е погълнал веществото, т.е. той не е знаел, че през тези 18 години продуктът всъщност е бил все още в носа му'', разясни пред австралийските медии Южени Уонг, който е бил един от лекарите, занимавали се с куриозния случай.

По думите му на скенера забелязали нещо като ''втвърдено сиво тесто'' в дясната част на носната кухина. За да извадят веществото, лекарите извършили ендоскопия с пълна упойка и извадили пакетчето от носа му.

След извършената манипулация затворникът е обяснил, че марихуаната е била подарък от приятелката му.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Океания

още

Анкета

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Кой според Вас ще бъде следващият президент на САЩ?

Избрано от Интернет