Откриха самолет със скелети и човешки кости на борда

  • 13 октомври 2015 15:34

  • 5567
  • 1
Откриха самолет със скелети и човешки кости на борда
© Getty Images

Останки от самолет с множество скелети и човешки кости на борда, и изображение на флага на Малайзия, е открит във Филипините, съобщава Дейли Мейл. Информацията е потвърдена от органите на реда в страната, пише kanal3.bg

Летателната машина е открита в гъстата джунгла на отдалечен южен остров в провинцията Тауи-Тауи. На зловещата находка се натъкват група туристи, пристигнали на лов за птици на острова.

Останките веднага разпалиха спекулации, че това полет MH370 на малайзиските авиолинии, който изчезна на 8 март миналата година, час след излитането му от летището в Куала Лумпур. Самолетът летеше за Пекин, а на борда му имаше 239 пътника.

През август Малйзия потвърди, че част от крило на изчезналия самолет е намерена на остров Реюнион, източно от Мадагаскар. Досега експертите предполагаха, че полет МН370 на Малайзийските авиолинии е катастрофирал в южната част на Индийския океан. Провинцията Тауи-Тауи е далече от обсега за издирване на самолета, но въпреки това разследващите не отхвърлят възможността частта от крилото да се е отчупила от въздухоплавателното средство.

Дали загадката с мистериозното изчезване на полет МН370 ще бъде окончателно разгадана предстои да видим в следващите дни.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
5567 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.10.14 | 16:18

1
pi4ka vi materna narkomanska

Добави коментар

Водещи новини