Принц Хари разцелува австралийска фенка (снимки)

  • 08 май 2015 09:07

  • 3096
  • 0
Принц Хари разцелува австралийска фенка (снимки)
©

Британският принц Хари разцелува австралийска фенка с плакат „Ожени се за мен“, пише в. „Дейли мейл“.

Стотици австралийци се струпаха около Операта в Сидни, за да кажат довиждане на Хари, който приключи едномесечната си тренировъчна мисия в местната армия. След като участва в учение в пристанището на Сидни, принцът поговори с десетки кикотещи се момичета.

Някои от най-ентусиазираните дами носеха плакати “Ожени се за мен, Хари!” и “Негов кралски сексапил”.

Една от тях, която си беше сложила корона, успя да получи нещо повече от внимание от страна на принца - целувка, като по този начин накара останалите мераклийки да усетят неприятната тръпка на ревността.

Много съм щастлива, коментира след това 21-годишната Виктория Макрей и припомни, че вече за трети път предлага на Хари да се ожени за нея.

Принцът си пообщува с фенките, раздаде автографи, а на една отказа прегръдка, защото иначе трябвало да прегърне всички, а това не било желателно. Селфитата също не станаха факт, защото принцът предпочита да не прави подобни снимки.


 

“Беше фантастично - каза Хари за престоя си в Австралия. - Наистина е приятно да имаш възможност да поговориш с хората”. Капитан Хари Уелс, както е известен принцът в британската армия, служи четири седмици в няколко подразделения на австралийската армия в градовете Сидни, Дарвин и Пърт. Освен в симулирани полети той участва в обучение по оцеляване в диви местности, посети аборигенска общност и игра на футбол с войници в инвалидни колички.

Принц Хари ще отпътува от Австралия за Нова Зеландия в събота. Той ще остане там една седмица, след което ще се върне във Великобритания.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3096 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини