Садисти кихат хилядарки за пържола от тюленче

  • 09 април 2014 11:51

  • 5665
  • 9
Садисти кихат хилядарки за пържола от тюленче
©

"Кое малко момиченце не иска сладко патенце за подарък във великденската утрин? "Любимци или храна" прави лесен начин да донесете усмивка на лицето на дъщеричката си вкусно ястие в чинията ви."

Всяко патенце пристига при вас с пакет храна за 2 месеца и инструкции за хранене, както и наръчник за разфасованего му."

Зловещата обява е само една от многото оферти в petsorfood.com, предназначен за ексцентрични богаташи, готови да броят хиляди долари за куп екзотични животни. Всеки паралия може да поръча от австралийския сайт животно по избор, като сам избере дали го иска за любимец или за вечеря.

Сред предлаганите бозайници, влечуги и птици има и защитени видове от Червената книга, пише в. "България Днес". Поръчаното животно често пристига с инструкции за разфасоване, рецептурник или направо транжирано на пържоли, сочи информацията в сайта.

Сайта предлага на клиентите си за хапване коали, змии, малки тюленчета, новородени ретривърчета, чихуахуа, сови, афгански хрътки, котенца, добермани, орли и птици додо.

Повечето от ексцентричната клиентела в сайта е от американци, но масово и австралийци, корейци и дори европейци поръчват животните за странни блюда. За неопитните кулинари има и куп примерни рецепти като "Скалопини от санбернар", "Чихуахуа чили", "Дробчета от котенца с лучен мармалад", "Такотериер салата" и "Сладко-кисела коала". Влечугите пък били най-вкусни в масло с лимон.

Най-скъпото животно в сайта е комодски варан, който освен че е защитен от Червената книга, върви по 100 000 долара за екземпляр. Звярът е смъртоносен, тъй като слюнката му е отровна и в сайта се предлагат само три варана годишно.

Защитаваните от еколозите бебета тюлени също са на тезгяха. Малко парченце (200 г.) замразено тюленско месо върви за около 80 долара, а сайтът има споразумение с Русия, за да доставя на трапезата симпатичните животинки.

"Прекрасният другар по време на дълга разходка или просто правилната пържола за вашето барбекю", гласи пък анонсът за продажбата на немска овчарка за празничната маса. Кучетата се харчат по около 500 долара с шипинга за бройка и ясно се харесват на лакомите американци.

Коалата е ограничена до една бройка на клиент, като се препоръчва за "специални случаи" и върви по около 2000 долара с доставката.

 

Ексцентричната идея всевъзможни животни да бъдат предлагани буквално "на тепсия" на богати щураци хрумва на един от членовете на МЕНСА. Най-елитната организация за интелектуалци е родила създателя на сайта и фирмата за доставки и отглеждане на животните. "Отдадени сме на това да осигуряваме на клиентите си екологично чисти и здрави животни на премливи цени", смята мениджърът на компанията Сидни Дзвибел.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5665 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
мецанко

2014.05.04 | 18:14

9
мъчно ми е за тюленчето
Борислав

2014.04.24 | 13:38

8
Ужас! Мръсни, долни и гадни чревоугодници. Не се наядаха и напиха тапите американски богаташи. Чудя се кога ще дойде деня да се ядат и хората на салата или пържоли.
еди-кой-си

2014.04.24 | 13:38

7
Ох, колко е сладко на първата снимка, как да не го изядеш :D

2014.04.19 | 19:59

6
Bolni psihopati si provejdat izvra6tenia,ujas!

2014.04.19 | 08:56

3
Прасето с какво е по-различно от тюлена?
dsdsd

2014.04.19 | 19:58

5
Какъв ви е проблема , те по принцип в Канада ги избиват с цел контрол на популацията , защо да струва толкова скъпо

2014.04.19 | 18:05

4
ма че апнете агнешко а?сичко мое се яде само делфина не трее се бара.
DIMITAR

2014.04.17 | 10:39

2
ако някой ми намери крилце от ДОДО ще му го платя в злато.

2014.04.17 | 10:03

1
Дрън дрън , този сайт не предлага изброените животни реално. Това е пак някакъв "социален експеримент" но кой да чете подробности ,важното е новина да има. Интересно птицата Додо от каде я поръчват! Сигурно ги пренасят с машина на времето от 16 век.

Добави коментар

Водещи новини