Разстреляха общинска съветничка от Еквадор посред бял ден

  • 08 февруари 2024 11:07

  • 1651
  • 1
Разстреляха общинска съветничка от Еквадор посред бял ден
© Twitter

Диана Карнеро, общинска съветничка от Наранхал (Еквадор) е била убита тази сряда от неизвестни лица в момент, в който южноамериканската страна на практика се намира във военно положение и по улиците се водят ожесточени бойни действия между армията и полицията от една страна и престъпните групировки от друга.

29-годишната Карнеро е била буквално разстреляна на обществено място посред бял ден пред ужасените погледи на множество свидетели.

По информация на местното издание „Вистазо“ младата съветничка, част от движението „Гражданска революция“, е издъхнала от раните си в болницата в Наранхал.

Еквадор съкрати комендантския час поради относителния спад на насилието

Лидерът на движението „Гражданска революция“ Луиза Гонзалес изрази своите съболезнования по повод кончината на Карнеро в Х/Туитър.

А популярната в Еквадор музикална изпълнителка и композитор Марисол Боуен и близка приятелка на убитата отправи директен въпрос към президента на страната Даниел Нобоа, питайки го „къде е сигурността и борбата срещу престъпността?“.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1651 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Емѝ...Nazi SS гълтам сперма-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТ

2024.02.08 | 11:41

1
Братя...не сте много тука във форума но на Украйна и трябва помощ. Хайде към фронта. Да помагаме на киевските евроатлантици. Знам че сте смели хора които са готови да умрат за Америка. Нали така пишеме по коментарите? Утре в 10 вечерта ви чакам на Нос Калиакра. От там ще потеглим с гумените лодки подарени на българският военно морски флот от САЩ, и ще ударим омразните руснаци в гръб през Крим! Тази изненадваща атака ще шашне руснаците и те ще дислоцират силите от Авдеевка в нащо направление и така ще дадем глътка въздух на ВСУ! Не забравяйте да минете през сексшопа да си вземете оръжия и други артикули от първа необходимост. Чакам ви!!!

Добави коментар

Водещи новини