Седем души загинаха при самолетна катастрофа в Бразилия

  • 29 януари 2024 07:09

  • 889
  • 1
Седем души загинаха при самолетна катастрофа в Бразилия
© Pixabay

Седем души загинаха вчера, след като малкият самолет, с който са пътували, се разби в селскостопански район на югоизточния бразилски щат Минас Жераис, съобщиха властите, цитарани от Франс прес.

Едномоторният самолет, който е летял от Кампинас за Сао Пауло, се е разбил, след като е получил повреда във въздуха около 10:30 ч. местно време в миньорския град Итапева, съобщиха за АФП пожарникарите от Минас Жераис.

"Седем души (които са били на борда) бяха открити мъртви", съобщиха те в последния си бюлетин, след като първоначално съобщиха за откриването на три тела сред останките на самолета, пише БТА.

Снимки, направени от местни жители, които показват останките на самолета малко след падането му върху хълм, покрит с трева и дървета, бяха разпространени в социалните мрежи и в бразилските медии.

Пътник засне самолетната катастрофа, в която загина

Сутринта в района, където се е случила трагедията, е валял проливен дъжд.

Експерти от Гражданската полиция на щата все още работят на мястото, за да се опитат да установят причините за инцидента, заедно със служители от Центъра за разследване и предотвратяване на авиационни произшествия, посочва АФП.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
889 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.29 | 09:58

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини