Убиха 3-годишно дете в ритуал за "пропъждане на зли духове"

Тригодишното момче, намерено заровено в пустинята в Ню Мексико, е било убито в ритуал за "пропъждане на зли духове". Негови роднини смятали, че то ще се "завърне като Исус", за да посочи "покварени" мишени, които трябва да бъдат нападнати, съобщи прокуратурата, цитирана от Ройтерс.

Властите намериха останките на детето близо до коптор, намиращ се на север от град Таос. Това стана три дни след полицейска операция, в която бяха намерени 11 деца в окаяно състояние и бяха арестувани петима възрастни по обвинение, че са издевателствали над тях. Сред задържаните има три жени, които според полицията са майки на 11-те деца.

На някои от децата на възраст от 1 до 15 години са били дадени оръжия, за да защитават бордея от евентуална операция на ФБР. Това е научил съдът, занимаващ се със случая, предава Нова Телевизия.

Едно от децата е разказало на следователите, че един от арестуваните възрастни му е обяснил, че 3-годишният Абдул-Гани Уахадж ще се завърне от отвъдното и ще посочи институции, които трябва да бъдат атакувани. "Те са очаквали Абдул-Гани да възкръсне, за да им покаже от кои правителствени институции трябва да се отърват", каза прокурор от окръг Таос.

Други деца разказват, че смъртта му е била "ритуал за прогонване на зли духове" от него.

Бащата на убитото дете, 39-годишният Сирадж ибн Уахадж, е син на известен мюсюлмански духовник в Ню Йорк. Той е обвинен, че е отвлякъл Абдул-Гани от дома на майка му в Атланта през декември. 

Коментари

 1. 2018.08.15 | 08:10
  и как ще се завърне като ИСУС,като са резнаци???
 2. 2018.08.14 | 23:58
  пак мангали бе................
 3. 2018.08.14 | 18:15
  Седесарски идиотизъм, затова седесарите тряба да се изтребят до крак.
 4. 2018.08.14 | 17:46
  Майка. им мюсулманска долна..... тъпи неандерталци
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Латинска Америка

още

Анкета

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Избрано от Интернет