Журналист: Наследникът на Дилма Русеф е крайно непопулярен

  • 02 септември 2016 10:49

  • 1937
  • 1
Журналист: Наследникът на Дилма Русеф е крайно непопулярен
© Getty Images (Архив)

Моята прогноза е, че приключи една криза, но започна друга. Президентът Мишел Темер е крайно непопулярен сред бразилците. Срещу него има голяма опозиция както сред хората, така и в партията на отстранената от президентския пост Дилма РусефДилма Русеф Дилма Вана Русеф е бразилски икономист, политик, 36-ят поред президент и първата жена-президент на. Това смята журналистът Къдринка Къдринова.

"Темер беше освиркан на Олимпиадата, депутат го бе оприличил на зловещия иконом от филм на ужасите, а цялата му кариера е преминала в политически интриги, в сянка", разказа пред БНР Къдринова.

Тя уточни, че в решението на Сената по отстраняването на Русеф не беше възприета допълнителната забрана, която се налага при импийчмънт - държавният глава да бъде лишен от възможността на заема държавни постове за определен период от време. Къдринова разкри, че привържениците на бившия вече президент я смятат за мъченица.

"За нея са гласували 54 млн. гласоподаватели на изборите през 2014 г.. Тя ще използва този политически капитал, който трупа, особено на фона на ниския рейтинг на сегашния президент", прогнозира още българският журналист.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
1937 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
жалко но,

2017.04.19 | 18:04

1
ц р у сложи поредната си крадлива марионетка.

Добави коментар

Водещи новини