Как протестират бразилците по време на рожден ден? (снимка)

  • 06 ноември 2015 10:40

  • 1911
  • 0
Как протестират бразилците по време на рожден ден? (снимка)
©

Има ли протест, там са и медиите по целия свят. Няма значение за какво и срещу кого се протестира, важното е да има "хляб и зрелища", за да могат да  се сблъскат различните мнения и позиции в едно общество. 

Бразилците протестираха за много неща - от нежелание за провеждане на миналото вече Световно първенство по футбол, до антиправителствените протести срещу управляващия президент с български корени Дилма Русеф.

В социалните мрежи се появи една много интересна снимка. За какво точно са протестирали тези хора не става ясно, но се знае, че един генерал от армията на южноамериканската държава е излязъл сред тълпата и ги е помолил да не правят проблеми днес, защото имал рожден ден. Находчивите бразилци решили да поздравят генерала и след няколко минути от някъде се появила торта.

Тук може да се запитаме, какво да очакваме от протестите, които се провеждат в България в този момент, ще има ли торти, бонбони или ще валят оставки, никой не може да прогнозира това, но едно е сигурно, снимката от Бразилия може само да ви докара положително настроение.

Последвайте канала на

1911 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини